saannaanilssson

Senaste inläggen

Av sanna nilsson - 19 augusti 2013 16:36

Blev lite ändrade planer idag. Har bara legat och kollat film hela dagen, men nu ska jag äta middag och packa min träningsväska och så, sen tejpar pappa mitt knä & sen ska jag bege mig bort till Sara och åka till ett möte inne i stan. Spännande!
Blir sen hämtade av hennes pappa där och åker direkt till träningen. Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt, vet att jag kommer somna jätte sent endå för det gör jag alltid dagen innan skolstart för att jag är så himla nervös, haha. Men hoppas ni har haft en bra första skoldag eller en bra sista sommarlovsdag & lyckos er som har en ledig dag kvar. P&K

ANNONS
Av sanna nilsson - 19 augusti 2013 12:22

Åkte ju som sagt in till emporia igår med Linnea och gick där några timmar. Det mesta jag handla va inför skolan & så men blev även lite kläder.
Vi tog sen tåget till oxie och såg sista halvtimmen av min brors match innan vi åkte med min familj hem, för att slippa ta bussen.
Idag är min sista lovdag & tycker det ska bli så kul att börja skolan imorgon igen. Är väldigt nervös inför hur schemat kommer se ut för det är det som gör ifall jag kommer fortsätta tycka det är roligt. Dåligt schema- tråkiga skoldagar, ni fattar.
Men har hela dagen kollat Astrid Lindgren filmer & ska fortsätta med det fram tills träningen ikväll. Har otroligt ont i mitt knä men vill inte hoppa över fler träningar pga av det, bättre gå dit och göra vad jag kan än att ligga hemma och tycka synd om mig själv.
Har ni börjat skolan än? Eller när börjar ni? P&K

ANNONS

..

Av sanna nilsson - 18 augusti 2013 01:40

Arrh blir så arg. Skrev jätte långt inlägg innan om igårkväll och dagen. Men tydligen har det raderats från bloggen på något sätt. Sjukt stökigt.

Av sanna nilsson - 18 augusti 2013 01:37

Skulle kommit upp igår ju..aja, här kommer 5 korta frågor innan jag ska sova så ska jag försöka svara på lite fler imorgon. Hoppas det e okej!

om du fick förändra en sak i ditt liv just nu, vad skulle det vara? oj sån svår fråga, finns så otroligt mycket. Men en av sakerna är väl att mina knäskador ska försvinna helt.
hur stor ålderskillnad är det mellan dig och din bror? han är 1,5 år äldre än mig, alltså 97a.
favorit vs produkt? har tyvärr bara två, men tror nog strawberry&champagne luktar godast av dom jag luktat på.
om du fick välja en sport som du kunde bli sådär skit duktig i, asså bland dom bästa i Skåne, vilken sport? lätt, fotboll.
längd? 1,66 när jag mätte mig hos skolsystern för ganska många månader sen så kanske 1,67-1,68.

Av sanna nilsson - 18 augusti 2013 01:29

Hade jätte trevligt hemma hos Lindahl idag, mysigt sällskap och en massa tjejsnack. Kom hem för cirka en timme sen och ska nog sova ni, är sjukt trött. Imorgon ska jag till emporia med Linnea. Har en massa saker jag behöver handla så va på tiden med en shoppingtur, får se om vi åker in till oxie sen på eftermiddagen och ser min brors match. Får höra med Linnea imorgon, haha.
Men ni får sova så gott finisar. P&K

Av sanna nilsson - 16 augusti 2013 14:22

       

Av sanna nilsson - 16 augusti 2013 12:19

UPDATE: vet att jag inte har svarat på frågorna än, men första delen kommer ikväll. Fått så många bra & roliga frågor, superkul.

Av sanna nilsson - 16 augusti 2013 11:35
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se