saannaanilssson

Senaste inläggen

Av sanna nilsson - 1 oktober 2013 21:23

Oj vad jag är trött... Praoar ju denna veckan och är på ett dagis. Fröknarna är jätte trevliga & barnen är såklart jätte söta men det är väldigt skrikigt och stimmigt & idag va det kaos, men det är väl inte så konstigt bland småbarn,haha.
Igår var ju som vanligt en hektisk dag. Hinner ju inte ens hem innan jag ska på jobb & efter en dag på dagis & sen direkt efter på simskola med Ännu högre ljudnivå,.. Ja, jag var ganska trött när jag kom hem kan jag säga.
Kollar just nu på Champions leauge och ska snart byta om till pjamas & krypa ner i sängen. Ska somna så tidigt som möjligt så jag får många timmars sömn, vilket behövs innan en dag på dagis har jag märkt,haha. Men börjar inte förrän 9 så får en timme längre sovmorgon än vanligt vilket är superskönt.
Slutar Praon vid 3 & då ska jag nog hem och göra lite hemkunskap som vi har till nästa fredag, gör det nu så jag slipper tänka på det nästa vecka då skolan drar igång igen. Sen spelar A-laget match på kvällen.
Och just det, har ju glömt berätta att det gick ganska bra i SM! Dom spelade så otroligt bra första halvlekar mot både Sävehof & Åhus som är jätte bra lag. Men det blev steg 2 för oss, men fler matcher då ju?
Hoppas ni mår bra så hörs vi P&K

ANNONS
Av sanna nilsson - 25 september 2013 19:39

ANNONS
Av sanna nilsson - 25 september 2013 19:37

Känns som en evighet, det kanske det är också. Mycket som har hänt!
Är tillbaka på handbollen, vet inte om jag har skrivit det men det har varit väldigt mycket tankar om jag ska fortsätta eller bara köra fotboll eller inget av det osv, men efter många om och men är jag tillbaka till handbollen & laget är starkare än någonsin.
Mitt liv är långt ifrån bra nu men om man ska de på det bra, klassen har löst alla problem & allt är helt annorlunda sen innan sommaren. Alla snackar med alla och vi känns som en enda stor familj, trivs så bra. Handboll som jag sa, laget har gått från att bråka hela tiden, skit snack hit och dit, till att alla umgås med alla, alla känner sig välkomna & man känner sig hemma med laget. Underbart!
Jag umgås med människor ja tycker om, skolan rullar på hyfsat bra. Jag mår ganska bra just Nu. Men det går upp och ner & emellanåt kan jag må så otroligt dåligt. Men det är bara att kämpa vidare. Ja, har väl fått med det mesta, haha.
Sitter just nu och kollar på handbollsträningen. Har infektion i mitt finger & tar penicillin så får inte lov att träna, trist eftersom det är SM är i helgen, men följer med och hejar!
Jobbet går helt okej. Tiderna är sådär & kommer väl inte så överens med chefen men barnen är så söta så dom driver mig att fortsätta.
Tror vi hörs en gång till ikväll, va lite blogg sugen idag. P&K

Av sanna nilsson - 14 september 2013 09:41

Spenderar denna morgon på en fotbollsplan. Gick upp i lugn och ro & åt en god frukost och åkte till ymorvallen. Efter fotbollsmatchen går jag mot södan & ser handbollsmatch.
Sen blir det städning på rummet & en lång varm dusch. Senare ikväll ska jag hem till Jesper med gänget. Perfekt lördag. Hur spenderar ni er lördag? P&K

Av sanna nilsson - 13 september 2013 18:56

ser ut som att där bara är one direction låtar, haha men det e för att alla dom e överst, nylagda är längst ner:) P&K

Av sanna nilsson - 11 september 2013 08:04

[Bild]

Av sanna nilsson - 30 augusti 2013 07:42

godmorgon, fredag, väldigt chilldag vilket är skönt, börjar med hemkunskap & slutar med slöjd.
Efter skolan ska jag hem & äta lite, fixa lite grejor & sedan ner mot stan och möta upp tjejerna och gå och äta någonstans & senare ikväll blir det palmfestivalen. Ja snabbversion av mim fredag, bild-update kommer under dagen P&K

Av sanna nilsson - 28 augusti 2013 06:45

Sa inte jag något om att uppdateringen skulle bli bättre igår?
Jag har ingen ursäkt & behöver inte ha någon. Men jag har en andledning. Mitt liv är verkligen fullt just nu. 2 olika sporter vilket bidrar till 5-6 träningar i veckan. Skolan och läxor ska hinnas innan träningarna, och även jobb 2 dagar i veckan, och bland allt detta måste jag även kunna umgås med mina vänner & få in lite sömn på nätterna.
Det är tufft, känner att det tar på min kropp. Börjar bli trött vid halv 10, förr va jag pigg fram till 1 tiden.
Därför blir bloggen lidande, den stunden jag kan ligga och inte göra någonting, lägger jag inte på bloggen, sorry.
Och den där helt lediga söndagen lägger jag heller inte på att göra massa inlägg.
Jag klagar inte, verkligen inte. Jag har valt själv att ha allt detta igång. Klart det skulle vara lättare med en sport, men jag tänker inte välja bort fotbollen. Även om jag har tappat ALLT, är inte alls på samma nivå som jag va innan. Och det är väldigt störande, och tålamod är verkligen inte min grej. Vill att något ska funka direkt.
Så om vi sätter ihop allt detta till varför jag skriver inlägget.
Inlägg kommer när dom kommer. För av alla dessa saker är det tyvärr bloggen som jag får offra lite ifrån. Jag hoppas ni förstår & endå stannar kvar och läser min blogg,
jag ska inte sluta. Kommer fortsätta blogga som vanligt, men om det går några dagar utan inlägg så vet ni varför. Hoppas ni mår bra iallafall P&K

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se