saannaanilssson

Senaste inläggen

Av sanna nilsson - 20 juli 2013 15:09

Hejsan från en väldigt sliten sanna.
Hade väldigt kul inatt. 1,5 timmes sömn. Men endå kul!

Dom stack vid 1 tiden idag & sen dess har jag bara legat i sängen & försökt hämta lite energi till ikväll. Om cirka en timme kommer några kompisar till familjen hit & om cirka 1,5 timme drar vi vidare till en annan familj som firar 5års-bröllopsdag så dom ska fira det med en liten fest, kul.

Så ska in i duschen nu & fräscha upp mig lite & sen fixa det vanliga smink, kläder osv.. Bilder på kvällen outfit kommer senare P&K

ANNONS
ANNONS
Av sanna nilsson - 19 juli 2013 19:51

har ängat 3 timmar idag åt att sätta ihop en soffa, duktig.
Gänget kommer vid 8 & jag har precis kommit ur duschen, hunnit klä på mig och nu satt mig ner för att hinna ta några andetag innan jag ska fixa det sista.
Kommer uppdatering under kvällen tror jag, kanske lite gästbloggning, vem vet?
Vad ska ni göra denna fredagkväll? P&K

..

Av sanna nilsson - 19 juli 2013 13:00

Godmorgon bloggen, lite sent kanske?
Skulle egentligen ut på en joggingtur med min bror vid 9 imorse men hoppade den för har knappt sovit någonting inatt, haft jätte ont i huvudet & varit jätte varmt i mitt rum så, omöjligt att somna.
Gick upp vid halv 11 och åt frukost, tog en Ipren och gick & la mig igen. Vaknade för en halvtimme sen & kollar på andra avenyn.

Planerna idag är att tälta med Jacob, Jesper Simonsson & Hk. Myys. Ska gå ner och ta lite melon och sen upp och lägga mig igen, huvudverken är inte helt borta än..
Vad ska ni hitta på idag? P&K

Av sanna nilsson - 18 juli 2013 23:30

har brist på idéer hur man kan börja ett inlägg, tycker jag skriver samma varje gång, haha.
Hade inget att göra ikväll så frågade Jacob & Jesper om dom ville komma hit så dom kom vid 7, spelade lite FIFA och lite senare på kvällen kom Savannah också.
Startade the grudge men stängde av den lika snabbt, har sett den redan en gång och tycker den är såå obehaglig, haha! Startade även one missed Call men såg inte klart den heller för 5 minuter innan skotten stängde bestämde vi att vi ville ha kladdkaka, så snabbade oss dit och köpte det och sen hem till mig igen. Haha..tjockisar!
Dom stack för cirka en halvtimme sen & jag ska nog starta nån film nu, får se om ja orkar.
Vi hörs imorgon P&K

Av sanna nilsson - 18 juli 2013 00:47

Huvudet ligger på kudden, pjamaströjan är på & jag ska snart sova.
Kom hem för cirka en timme sen från Jacob, bara tagit det lugnt, kollat film & spelat FIFA.
Har inga planer för morgondagen, tar det som det kommer helt enkelt. godnatt finisar P&K

Av sanna nilsson - 17 juli 2013 21:56

Hejsan bloggen, hjälpte min bror måla sina lister till sitt rum innan vi stack och spelade lite handboll och fotboll med några kompisar.
Stack sen hem vid 4 eftersom vi skulle iväg och äta middag vid 5, stannade där till runt halv 9 och nu är jag hos Jacob. Kollar skräckfilm såklart.
Vi hörs senare när jag kommer hem P&K

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se