saannaanilssson

Alla inlägg under juli 2013

Av sanna nilsson - 25 juli 2013 12:47

Gårdagen va väldigt mysig, dom kom runt 8 tiden & spelade kubb och så medans jag Skypa haha.
Hade egentligen bara en myskväll med snack & så, skypade med Emil några timmar också.
Somnade runt 1 tror jag, vaknade sen halv 8 idag av ett sms, låg och smsade en stund och somnade sen igen. Vaknade runt 11 och gick ner och gjorde mig en fruktsallad, ska försöka bli lite nyttigare, sluta med godis mitt i veckan osv, har ju även fått tillbaka träningsinspon också, pga en fotbollsträning, känns underbart!

Ska se klart andra avenyn nu sen ut och springa en runda, hörs senare P&K

Av sanna nilsson - 24 juli 2013 20:13

Fått riktigt semesterväder här i Sverige, klagar absolut inte, förutom när man ska träna, haha.

Har legat ute & solat hela dagen, sen runt halv 5 stack jag till fotbollsträningen, kan inget annat säga än att det har varit det bästa jag gjort på länge, Gud vad jag saknat det.
Stannade kvar och spelade lite med emil & Andy. Har precis duschat & ska nu ut och träffa Jesper Savannah & Jacob. Bland dom Bästa dagarna på sommarlovet hittills,lätt!
Hörs senare P&K

Av sanna nilsson - 24 juli 2013 00:53

Hejsan allesammans, blev att jag Savannah och Jacob åkte ut till Jesper i gislöv. Blev väldigt stressigt till bussen eftersom den skulle gå tjugo i 7 från övre vilket ligger cirka 20 minuter promenad från mitt hem & jsg började äta middag kvart över 6, men vi hann, haha!
Har andar i havet, lyssnat på musik och bara myst med onyttigheter.
Kom hem för cirka en halvtimme sen efter Jacobs snälla pappa hämtat oss. Har inga planer imorgon mer än att jag ska träna fotboll, Gud så nervös jag är.. Men går säkert bra.
Ska faktiskt sova nu för är otroligt trött Godnatt P&K

Av sanna nilsson - 23 juli 2013 16:27

guud, så varmt det har varit idag.
Spelade i några timmar & blev så varmt till slut. Stack hem och lagade lite köttbullar och mumsade på till andra avenyn. Skulle egentligen följa med på savannahs träning, få se vad dom gör & känna hur det känns att va där. Men den blev tyvärr inställd.
Imorgon är det dags för min första fotbollsträning på 1 år & 2 månader. Är både nervös & längtar jätte mycket.
Har precis duschat & ska snart ut och träffa Savannah och kanske lite fler. Hörs ikväll finisar P&K

Av sanna nilsson - 23 juli 2013 10:31

Godmorgon bloggen, va så dum att jag va uppe och smsade till 4 på morgonen inatt också, men på nått sätt är det bara mysigare att smsa på natten.
Alarmet ringde 9 och jag orkade verkligen inte, men tio minuter senare gick jag upp. Har precis tagit på mig träningskläder och ska till fågelbäck med Savannah och passa/ skjuta lite fotboll, behöver det nu.
Senare kommer många fler så vi kan spela beah handboll. Som sagt, roligare att röra på sig med sina vänner, right? Men nu ska jag dra på mig strumporna och gå ut & möta upp Savannah, hörs senare P&K

Mys

Av sanna nilsson - 22 juli 2013 16:52

Av sanna nilsson - 22 juli 2013 10:36

Bloggen låg nere igår, vet inte varför. Men hade super kul i lördags, skrattade mycket & lärde känna nya människor. Kom hen runt 2 tiden sen somnade jag inte förrän 4.
Min bror kom sen instormande på mitt rum 10 igår morse för att vi skulle va på fågelbäck 11, vilket jag ångrade totalt för stunden, haha.

Men stack dit och spelade handboll & fotboll med några stycken till runt 2 tiden. Stack sen hem till Hk och badade med Clara & Simonsson.

Stack sen bara hem & åt sen ut och träffa Clara igen. Hände lite saker där som jag inte behöver skriva här, men läskigt va det. Kom hem runt 11 & startade några avbrott av andra avenyn och smsade in till 4 på natten .. Måste börja somna tidigare Asså..

Så mitt alarm ringde precis och nu ska Jag upp och äta frukost & vid kvart i 1 ska jag träffa Jacob Jesper och Clara. P&K

Av sanna nilsson - 21 juli 2013 00:22

Tiden flög iväg & jag hann inte ta några outfit bilder, sorry.
Är fortfarande här hos Tilde, Chillar vid tven med dom andra bara.

Imorgon vid 11 ska jag till fågelbäck & spela handboll med några andra, kul att röra på sig lite samtidigt som man umgås med sina vänner. Vi hörs mer imorgon för kommer förmodligen sova direkt när jag kommer hem. P&K

Ovido - Quiz & Flashcards